Over Flipperop

De mannen achter de kasten.

Harrolf Staal

Verstand van flippers.

Aardige jongen, in voor een goed gesprek. Houdt van David Bowie, gratis parkeren in plaatsen waar dat een uitdaging is, en zit op de kunstacademie. Verzint creatieve dingen om Flipperop nog mooier te maken, onderhoudt onze flipperkasten en legt jou uit hoe je zo’n hoog mogelijke score haalt.

Vraag over flippers? Bel Harrolf.

Martijn Bakker

Verstand van zaken.

Staat om 6 uur op. Houdt van slim werken, interessante feitjes, scouting en een goeie pot voetbal. Is met zijn  achtergrond in management en innovatie verantwoordelijk voor de zakelijke kant van Flipperop. Denk aan contact met bedrijven, strategie, netwerken en financiën. 

Vraag over huren? Bel Martijn.

Over Flipperop

Flipperop is geboren door een uit de hand gelopen hobby; Harrolf was als 9 jarig jong al gefascineerd door de flipperkast die per toeval op de buitenschoolse opvang stond. Sindsdien heeft hij op 13 jarige leeftijd van zijn folderbaantje de eerste kast gekocht en dit enthousiasme is nooit verdwenen. 

Harrolf: ‘In de herfst van 2017 was ik met m’n vriendin in Dublin waar ik voor het eerst in tijden een ‘barcade’ binnenliep. Tientallen flippers, arcade automaten, airhockey en biertjes.’ De flipperkast is terug van weggeweest, en we zagen samen hoe verfrissend zo’n machine werkt in de huidige tijd vol schermen om je heen. Je hebt echt even een moment voor jezelf, om actief te ontspannen en niet te denken aan de dagelijkse sleur.

Beide jongens zaten bij elkaar op de middelbare school, toen Martijn zo nu en dan al eens langs kwam om een potje te flipperen. Nu 8 jaar later kwamen ze per toeval met een biertje in gesprek over het idee om de flipperkast als ontspanningselement in te zetten in een wereld die bezeten wordt door online apparaten. 

En de naam? Je kan het op allerlei manieren zien. Flipperop met stress. Flipperopjekantoor, flipperopjebeursstand, flipperopjebruiloft…